Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Επίσκεψη στο Γηροκομείο Πειραιά

 


Στις 16 Δεκεμβρίου 2022 το Τριμελές Συμβούλιο Διεύθυνσης του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πειραιά, συνοδευόμενο από δικαστές και γραμματείς του Δικαστηρίου, επισκεφτήκαμε το Γηροκομείο Πειραιά, το οποίο συνιστά Εθνικό Κληροδότημα – Κοινωφελή Περιουσία με έτος ιδρύσεως το 1891.

Το Δημοτικό Ωδείο Πειραιά, το οποίο διευθύνει ο κ. Βασίλης Μαστοράκης, επένδυσε μουσικά την επίσκεψή μας με τους υπέροχους Βασιλεία Καλλίτση (απόφοιτος ΠΜΚΠ) στο τραγούδι και Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου (καθηγητής-συνεργάτης ΠΜΚΠ) στο πιάνο, οι οποίοι μας συγκίνησαν όλους, εκτελώντας παλιά τραγούδια, που ξύπνησαν μνήμες και συναισθήματα…



Κατά την παραμονή μας στο Γηροκομείο, είχαμε την πολύτιμη ευκαιρία να γνωριστούμε με πολλούς από τους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας που διαβιούν εκεί, να ανταλλάξουμε ευχές και να τους δείξουμε τα αισθήματα σεβασμού και τρυφερότητας που τρέφουμε προς αυτούς.

Επίσης, εκ μέρους των δικαστών του Διοικητικού Πρωτοδικείου Πειραιά τους προσφέραμε δύο ταμπλέτες, ώστε να μπορούν να επικοινωνούν και με αυτόν τον τρόπο με τους οικείους τους.

Φύγαμε γεμάτοι συναισθήματα και σκέψεις…

Υποσχεθήκαμε να τους ξαναεπισκεφτούμε σύντομα, όπως μας ζήτησαν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου